Jongen meiden
Ontmoet elkaar
en
Sacred Menarche

Als jonge meid vanaf 7 jaar zit je figuurlijk in de “Lente” van je leven. Hier worden de zaadjes gezaaid van het bewust worden van het vrouwelijke. Het wordt aangewakkerd, fysiek, mentaal en energetisch. Ze gaan onderzoeken en ontdekken wie ze willen zijn. Een vrouw in wording!

Metale veranderingen

In de mentale ontwikkeling, is een meisje op deze leeftijd zeer ontvankelijk voor invloeden van buitenaf. Sociale media speelt heden ten dage een grote rol, ook hun directe omgeving is zeer bepalend en mag zich realiseren dat dit een grote impact kan hebben op haar gedrag. Het kan positief of negatief uitvallen

Vaak willen ze voldoen aan de verwachtingen die zij voelen, ervaren, ontdekken en gaan ontwikkelen, wat de wereld om hun heen meegeeft. Namelijk “ een perfecte plaatje”. Ze raken vaak zichzelf en hun eigenheid kwijt. Belangrijk is met name; “Hoe is het contact met hun moeder op dat moment,  in deze levensfase?”

In deze levensfase kan soms de verhouding tussen ouder en kind  veranderen. De dochter wil haar eigen IK en leven vormen en soms staat dit haaks op wat de ouders en met de moeder verwacht. Als jonge meid zit je niet te wachten op de beste, liefdevolle, meegegeven intenties en adviezen.  Moeders willen vaak hun dochter iets meegeven wat ze bij hun moeder en opvoeding gemist hebben.

Wat ook een grote rol heeft, is veranderingen van hun lichaam, de hormonen

Fysieke veranderingen

Haar hormonen “kriebelen” in haar “kinderlijke lichaam”, wat steeds meer vrouwelijker wordt. Haar borsten en schaam- en okselhaar groeien. Ze worden groter en slungeliger  als hun mannelijke klasgenootjes.

In deze fase is een versterkende band tussen moeder en dochter belangrijk!

Soms kunnen je dochters deze fysiek en mentale ontwikkelingen niet bevatten, wat er in en met haar gebeurd. Het zou dan SUPER fijn zijn dat zij, als jong meisje,  door haar vertrouwde omgeving, met name haar moeder, omarmd wordt in haar vrouwelijkheid. 

Dat kan o.a. gebeuren om hun onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en hun  een vleugje “een oude wijsheid”  mee te geven hoe zij, je dochter, met deze veranderingen kan omgaan en zichzelf mag zien als mooie jonge meid naar het vrouw zijn.

Met name de moeders, zijn hun voorbeelden hoe zij de rest van haar leven naar zichzelf kijkt, fysiek maar ook mentaal. In goede tijden maar ook in tijden dat ze het heel moeilijk hebben. Liefdevol zorgen en luisteren wat ze vertelt, onverbale en verbale communicatie.,

Daarom bieden wij, Vrouw van de Roos en Majoes van 2NoNa. “ONTMOET ELKAAR” momenten aan voor moeders en dochters vanaf 7 jaar

Wanneer?

We geven deze momenten 4 x per jaar, ieder seizoen één.  In de Lente, Zomer, Herfst en de Winter. We werken met thema’s die met deze seizoenen verbonden zijn. Vanuit onze kennis en expertise  voelen wij aan dat we onze dochters mee mogen geven dat hun leven en maandcyclus, waar ze op dat moment nog niet echt van bewust zijn,  daarmee verweven zijn!

Waarom?

Wij voelen dat het van grote waarde is, een sterkere moeder en dochter band. Een dag van verbinding en her-ontmoeting van jezelf, je moeder en je dochter.

Hoe?

Een groot dagdeel volledig verzorgd met voeding voor lichaam en ziel, in de NATUUR, spelen en ontdekken met de elementen van MOEDER AARDE waar wij vrouwen intens mee verbonden zijn!

Samen plezier maken, in het gezelschap van andere moeders en dochters in een rustige kleine kring.

Een plek waar je jezelf mag zijn en gezien mag worden in je kracht.

De grote van Meiden- Moeder cirkel is max 6 stellen,                    Kosten €75,00 per stel

Opgave bij Majoes; info@2NoNa.com

 

Jonge meiden;
Sacred Menarche:

1 op 1 begeleiding
met moeder en dochter

Wil je je dochter eren, haar prille vrouw zijn vieren met een ritueel voor haar eerste menstruatie. Wil je haar de kracht laten voelen van de cyclus i.p.v. schaamte?

De eerste menstruatie, Menarche, is een bijzonder moment. Een moment om te vieren, ook al zijn we dat niet gewend in het westen. Wil je je dochter ondersteunen in de overgang naar vrouw zijn? Wil je laten blijken dat je naast haar staat en dat ze gedragen wordt door de vrouwen in haar omgeving? Zodat ze trots is op haar lichaam, een positief zelfbeeld ontwikkelt en voelt dat ze haar pad mag bewandelen op haar manier. Met het Jonge meiden; Sacred Menarche eer je dochter ritueel leert ze de cyclus omarmen en (er)kent ze de kracht ervan.

Vrouw van de Roos beidt begeleiding 1 op 1 voor enkel de moeder en de dochter, thuis in een kleine en veilige setting

Prijs €145

Vieren in een vrouwen- en meidencirkel

Je MENSTUATIE cyclus is je SUPER kracht. Wij, Vrouw van de Roos en en Majoes, willen je alles leren over je vrouwelijke lijf, hoe makkelijker het is te luisteren naar wat het nodig heeft. De MENARCHE is de officiële naam van je eerste menstruatie, je maandbloeding en transformatie van jonge meid naar jonge vrouw. Dit mag je vieren net als andere veranderende fases in je vrouwelijke leven.

Ceremonie

alles over je lichaam, die als maar aan het veranderen is, de menstruatie cyclus en haar fasen en nog veel meer. We zorgen vooraf dat je dochter een uitgebreid VROUWEN ZORG pakket mag ontvangen.

Waar?

Op een plek waar je dochter zich het prettigst bij voelt.

Aantal deelnemers:

We gaan uit een vrouwen- en meiden cirkel ceremonie van 8 deelnemers, waar je dochter zich vertrouwt, liefdevol gezien en veilig voelt. Mocht de groep groter worden, in goed overleg met ons.

Prijs € 480,00 bij 8 deelnemers

Meerprijs bij meer dan 8 deelnemers € 50 per deelnemer

Datum en tijden  in overleg met onze beschikbaarheid!

We hopen je te mogen ontmoeten op ons speciaal aanbod wat vrij uniek is in Nederland.