Verbroken verbinding massage

Met de Verbroken Verbinding massage leer je blokkades en geboortepatronen op te sporen en op te heffen. Dit wordt gedaan door verschillende massagetechnieken toe te passen op reflexzones van de wervelkolom op de voeten.

Zo herstel je de band tussen moeder en kind, de verbinding met jezelf of een ander persoon, die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken.

Massage voor Moeder en Kind

Tijdens de Verbroken Verbinding massage maken we gebruik van Mirre olie. Mirre olie heelt en verbindt.

Je leert deze massage uit te voeren op een moeder met haar pasgeboren kindje of bij de cliënt die de verbinding met zichzelf wil helen. Ook kan je deze techniek goed toepassen op je eigen kind(eren). Een heerlijke manier om verbinding te maken.

De geboorte is immers een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling? Verbroken verbindingen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen. 

Met behulp van deze Verbroken Verbinding massage kunnen patronen zichtbaar en geheeld worden. Ons lichaam draagt de herinnering aan alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt.

Gebeurtenissen van nu kunnen ons raken waardoor we blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen.

Op de voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen (geboortepatronen), die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.

Review