Massage

Ben je toe aan me-time, zit er een blokkade of wil je een energetische massage die je zelfhelend vermogen bevordert? Voor iedere wens, bied Vrouw van de Roos een passende massage.

Zwangerschapsmassage

Zwanger! GEFELICITEERD met deze heugelijke tijd. Een bijzondere en intensieve tijd waarin je extra goed voor jezelf en jullie wondertje moet zorgen. De zwangerschapsmassage laat je ontspannen en vermindert zwangerschapskwaaltjes. Zelfzorg is voor jou en jullie kindje uitermate belangrijk. Een periode waar jij voor jezelf de balans mag vinden naar RUST en ONTSPANNING.

VROUW VAN DE ROOS geeft op een mooie liefdevolle verzachtende manier aandacht aan de zwangerschapsmassages. In een prettige en warme ruimte geniet je van de zwangerschapsmassage met etherische oliën, affirmaties, heling en heb ik alle tijd voor jou!

Een zwangerschap vraagt veel van je. Jouw lichaam verandert continue, negen maanden lang. Het verhelpt klachten en zorgt voor (totale) ontspanning. 

  • Vermindert zwelling van voeten, benen en handen
  • Verlicht lage rugpijn
  • Verbetert slaap
  • Bereid je lichaam voor op werk en geboorte
  • Verlicht pijn op natuurlijke wijze

Prijs €70

Duur 1 uur

Prijs €100

Duur 1,5 uur

Prijs €120

Duur 2 uur

3 massages van 1,5 uur, 190 euro (elk trimester één massage, vanaf week 16 van de zwangerschap).

 15 euro korting, indien je een rebozo sluitingsritueel boekt, 12 weken na de bevalling

 

 

Ik ben verbonden met veel expertises op allerlei gebied.

Vanaf januari 2022 met  http://www,academie.vraagdevroedvrouw.nl van Vroedvrouw Margot. 

Vanaf 2017 met; http://www.yogastudioingridnoy.nl te Overloon. Ingrid geeft op hoog niveau en heel veel kennis zwangerschaps yoga

Vanaf 2018; Bekkenfysiotherapeut Suzanne Rutten van http://www.phycura.nl gevestigd in Baarlo en Lottum

Rebozo sluitingsritueel

Tijdens de geboorte van je kind, open je fysiek en energetisch. M.b.v. rebozo doeken word je gewikkeld in liefde en kom je terug bij jezelf.

Na de geboorte van je kind, kan de ruimte in je buik ‘leeg’ voelen. Met het rebozo sluitingsritueel word je lichamelijk en energetisch weer gesloten. Je mag je geboorteverhaal delen als je wilt, genieten van het reinigingsritueel, de massage met kruidenolie, het voedende, warme eten en drank en het sluitingsritueel. Samen met jouw geliefde(n) sluiten we je hoofd, schouders, bekken, benen en voeten met rebozo doeken. Volledig vanuit zachtheid en omringd met heel veel liefde, eren we jou als (nieuwe) moeder. Terug naar jezelf, in jouw lichaam, naar jouw oerkracht.

*(Het rebozo sluitingsritueel kan altijd uitgevoerd worden, ongeacht hoe lang de bevalling geleden is).

Geheel rebozo sluitingsritueel m.b.v. vertrouwd persoon van de moeder €250,00
Geheel rebozo sluitingritueel m.b.v. collega postpartum behandelaar €400,00

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan me-time, zit er een blokkade of wil je een energetische massage die je zelfhelend vermogen bevordert? Voor iedere wens, bied Vrouw van de Roos een passende ontspanningsmassage.

Dag in dag uit vraag je veel van je lichaam en geest. Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wil jij jouw lichaam en geest een handje helpen en verwennen met een massage? Als holistisch, energetisch therapeut werk ik vooral vanuit mijn weten en intuïtie. Daarnaast maak ik gebruik van kristallen, etherische oliën en de Sjamanendrum. Per persoon bekijk ik wat wenselijk is. De vier lichamen (energetische, fysieke, mentale en emotionele lichaam) en de chakra’s, neem ik mee in mijn holistische benadering. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld een wellness, shantala of buikmassage, alle massages zijn een weldaad voor jouw lichaam en geest.

Lichaam, €65

Duur 1 uur
Buik, €50
Duur 1 uur
Voeten, €35
Duur 1 uur

Rebozo, €35

Duur 1 uur
Shantala, €45
Duur 1 uur

Metamorfose, €50

Duur 1 uur

Verbroken verbinding massage, €110

Duur 1 uur

* Een meerprijs per kwartier van €15

KRAAM BED BEHANDELINGEN en POSTPARTUM MASSAGES

Na de geboorte van je kind, gaat alle aandacht naar de baby. Jij verdient net zo veel aandacht. Door middel van unieke kraamtijd behandelingen, mag je zachtjes landen in het moederschap en komt je energie weer in balans.

Koester de eerste weken na de bevalling met een postpartum massage. Het is voor jou en je baby belangrijk om in deze periode te rusten, hechten en aan te sterken. Je hebt nieuw leven geschonken, dat vraagt veel van je. Je bent nog heel sensitief, moet de geboorte ervaring verwerken en het moederschap integreren. Daarom verdien jij alle warmte en liefde, krijg je de ruimte om je geboorteverhaal te delen en begeleiden we jou om soepel en zacht te landen in het moederschap. Denk hierbij aan helende massages als postpartum massage en kraambedmassage, zorgzame rituelen als belly binding en yoni steaming of zachte buikverzorging.

Wil je meer weten? Stuur me een bericht info@vrouwvanderoos.nl of 06 44 21 30 88. Of neem een kijkje op www.postpartummassagenederland.nl

Review