Rituelen

Wil je, je ware kracht voelen? Laat je ware ik, ontwaken tijdens een ritueel. Alles vanuit liefde en respect.

Jonge meiden; Sacred Menarche eer je dochter

Wil je je dochter eren, haar prille vrouw zijn vieren met een ritueel voor haar eerste menstruatie. Wil je haar de kracht laten voelen van de cyclus i.p.v. schaamte?

De eerste menstruatie, Menarche, is een bijzonder moment. Een moment om te vieren, ook al zijn we dat niet gewend in het westen. Wil je je dochter ondersteunen in de overgang naar vrouw zijn? Wil je laten blijken dat je naast haar staat en dat ze gedragen wordt door de vrouwen in haar omgeving? Zodat ze trots is op haar lichaam, een positief zelfbeeld ontwikkelt en voelt dat ze haar pad mag bewandelen op haar manier. Met het Jonge meiden; Sacred Menarche eer je dochter ritueel leert ze de cyclus omarmen en (er)kent ze de kracht ervan.

Prijs €145

Vrouwencirkel Eer de Godin in jou

Laat je ware ik, de Godin in jou, ontwaken tijdens de vrouwencirkel Eer de Godin in jou. In een cirkel met gelijkgestemden vrouwen worden emoties en ervaringen gedeeld om te helen. Alles vanuit liefde en respect.

Vrouwencirkels zijn er sinds de oudheid. In de cirkel is iedereen gelijk, wat zorgt voor enorme kracht. In de vrouwencirkel Eer de Godin in jou maak je jouw reis van hoofd naar hart, zodat je je ware ik kunt voelen, jouw Godin. In de veilige cirkel, mag je kwetsbaarheid delen. Er is geen oordeel, alleen liefde. De vrouwen samen, vormen de energie van de wijze Godin. Ieder in de cirkel deelt op haar beurt haar zieleroerselen in de groep. Zo kan het weer stromen en kun je weer helder voelen en denken. De wijze Godin, de groep, draagt en steunt je, zodat de Godin in jou (verder) kan ontwaken.

Prijs €25 per persoon
Duur 3 uur

Nestel-ritueel zwangeren

Zwanger zijn is hard werken, dus zorg goed voor jezelf. Laat je tijdens de nestelavond verwennen. Ontspan, omring je met andere zwangere vrouwen, bereid je voor op de bevalling. Geniet, kom in je kracht en verbind je met jezelf en je kindje. De gastvrouwen hebben veel ervaring en zijn deskundig. Jij en je kindje zijn op de nestelavond in goede handen.

Ben je 16 weken of langer zwanger, neem dan deel aan de nestelavond. Elk kwartaal is er een nestelavond. In een kleine groep, waar zelfzorg centraal staat, word je o.a. verwend met gezonde voeding, massages, creatieve activiteiten en meditaties. Tijd om te nestelen, voor jou en je kindje.

Nestel-ritueel XL
Tijdens het nestel-ritueel XL wordt je een dag in de watten gelegd door meerdere geboortespecialisten.

Wil je met een groep zwangeren vrouwen of – vriendinnen het nestel-ritueel willen boeken? Neem dan contact op, dan bespreken we de samenstelling van het programma. Alles is mogelijk.

Nestel-ritueel standaard: 3 uur €75,00 per zwangere deelneemster. Inclusief eten, versnaperingen, massages, krachtsymboliek en yoga nidra

Nestel-ritueel XL: hele dag €145,00 tot €175,00, per zwangere deelneemster. Inclusief heerlijk gezonde maaltijden, verwenmomenten, rust, aandacht, warmte en veel liefde voor jou lieve mama